donderdag 28 augustus 2014

Kaasrolletjes.

Voor dit snelle snackje kun je loempiavellen uit de diepvries (toko) gebruiken. Het is belangrijk om tijdens het bereiden de loempiavellen vochtig houden,  door ze af te dekken met plasticfolie of vochtige doek. Ze verdrogen snel en zijn dan niet meer te gebruiken!

Kaasrolletjes.
4 loempiadeegvellen
200 gram geraspte (na) kaas
7 takjes fijngehakte peterselie
zwarte peper
mespuntje mosterdpoeder
Bestrijken met: 2 el. olie, gemengd met 1/2 tl.paprikapoeder

Oven voorverwarmen op 180 graden C.
Meng de kaas met de peterselie, peper en mosterdpoeder.
Neem een loempiavel en snij dit met een scherp mes in 4 vierkanten.
Leg een el. van het kaasmengsel op het dichtstbijzijnde randje.
Vouw de zijkanten naar binnen over de vulling en rol het loempiavel verder op tot een rolletje. Leg op een vel bakpapier.
Als de rolletjes klaar zijn, ze aan onder-en bovenkant bestrijken 
met het oliemengsel.


Ongeveer 5-7 minuten bakken.

Geen opmerkingen: